Katholiek Bommelerwaard

Alem • Ammerzoden • Hedel • Heerewaarden • Hurwenen • Kerkdriel • Rossum • Velddriel • ZaltbommelDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Katholiek Bommelerwaard op Twitter volg Katholiek Bommelerwaard op Facebook

Virieusingel moeilijk bereikbaar op zondag 12 mei

Open Nederlands Kampioenschap Hoge Bi

gepubliceerd: dinsdag, 30 april 2019
foto: ŠJů
Een hoge bi, ook wel bekend als vélocipède
Een hoge bi, ook wel bekend als vélocipède

De Stichting Wielersupport Zaltbommelse Renners laat in een brief weten dat op zondag 12 mei een wedstrijd wordt gereden door de Zaltbommelse binnenstad. Als gevolg daarvan is het kerkhof aan de Virieusingel tussen 13.00 en 17.00 uur moeilijk bereikbaar.

Dit jaar zal er voor de eerste keer in de geschiedenis een Open Neder­lands Kampioen­schap Hoge bi (een vroeg type fiets met een heel groot voorwiel en een heel klein achterwiel, ook wel bekend als vélocipède) in Nederland verreden worden. Op zondag 12 mei 2019 zullen Hoge bi-rijders uit diverse landen strijden om de titel Nederlands kampioen Hoge bi 2019.

Evenement

Vanaf 13.00 uur zullen wielrenners en -rensters hun kwalificatiewed­strijden rijden alvorens om 16.00 uur de finale voor het Nederlands Kampioen­schap te rijden. De renners en rensters worden voorafgegaan door een motorrijder. Omstreeks 17.00 uur zijn de wedstrijden voorbij. Wij zien u graag bij de huldiging aan de Boschstraat. Indien u wilt vlaggen stellen wij dat erg op prijs. De nationale driekleur bij Nationale Kampioen­schappen.

Het parcours

De rijrichting: Boschstraat, start ter hoogte van de fontein, Nieuwstraat, Kerkstraat, Oenselsestraat, Waalbandijk, De Vireusingel, Kon. Wilhelminaweg en terug naar de finish Boschstraat. De verkeersregelaars zullen daar waar mogelijk is, in het kader van veiligheid, de mensen er op wijzen wat de moge­lijk­he­den zijn om bij de begraaf­plaats te komen.

Tips

Mocht u toch op het parcours moeten rijden doe dat in de rijrichting van de renners en volg de aanwijzingen van onze verkeersregelaars op. In uw geval richting Kon. Wilhelminaweg. Plaats geen auto’s op de rijweg. Parkeer uw auto buiten de genoemde straten van het parcours en mocht u de auto in een garage aan het parcours hebben staan of in een der zijstraten en die dag toch weg willen dan kunt u op aanwijzingen van de verkeersregelaars het parcours via de kortst mogelijke route richting Koningin Wilhelminaweg het parcours verlaten. Mocht u terugkomen dan verzoeken wij u vanaf de Waalbandijk richting De Virieusingel te rijden. Dus altijd in de rijrichting van het parcours rijden!

Informatie

Voor vragen: Politie 0900-8844 (de heer D. Wijers, R. Roohe).

 

 

 

Home

Nieuws

Agenda

Contact

Ik wil

 

Mijn kindje laten dopen
De Eerste H. Communie
Het H. Vormsel
Trouwen
Biechten
Ziekencommunie
Ziekenzalving
Uitvaart regelen
Misintentie opgeven
Meehelpen in de parochie
Inschrijven in de parochie
Adreswijziging doorgeven
Doneren
Een kerk gebruiken

Ik zoek

 

Adressen
Jeugdactiviteiten
Gezinsviering
Parochieblad
Kinderpagina
Catechese
Alphacursus
Koor
Begraafplaats
Misboekje
Op Trefwoord

Vieringen

 

Alle vieringen
Alem
Ammerzoden
Hedel
Kerkdriel
Rossum
Velddriel
Zaltbommel
Doopvieringen
Eerste H. Communie
Vormselvieringen
Ouderenvieringen
Oecum. vieringen
Intenties
Vaste vieringen

Sacrament

 

Doop
Eerste H. Communie
Vormsel
Biecht
Huwelijk
Ziekenzalving
Uitvaart

Algemeen

 

Geschiedenis
Franciscus
Pastoraal team
Bestuur
Pastoraatsgroep
Parochieblad
Adressen
Documenten
Tarieven
Veelgestelde vragen
Links
Sociale media
Privacy
Disclaimer