Katholiek Bommelerwaard

Alem • Ammerzoden • Hedel • Heerewaarden • Hurwenen • Kerkdriel • Rossum • Velddriel • Zaltbommel


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Katholiek Bommelerwaard op Twitter volg Katholiek Bommelerwaard op Facebook

Workshop Black American Gospel

Dinsdag 19, donderdag 21 en zaterdag 23 januari 2016 • Zaltbommel

gepubliceerd: vrijdag, 20 november 2015
Workshop Black American Gospel

Ie­der­een kent ze wel, die swingende black gospels zoals ‘Hallelujah!’ en ‘Oh happy day’. Op dins­dag 19 januari 2016 is het zover! De start van de eerste drie­daag­se Black Gospel Workshop die voor Zalt­bom­mel en omge­ving wordt geor­ga­ni­seerd. Dit is je kans als je ook wel eens wil zingen in zo’n groot, energiek koor.

Gedurende twee avon­den stu­deer je het repertoire van zo’n 16 songs in en leer je om de muziek op die typische energieke manier te brengen. Op zater­dag, na een generale repe­ti­tie, zullen de ingestu­deerde gospels door de deel­ne­mers ten gehore wor­den gebracht in een uitbun­dig en swingend slot­con­cert!

Dirigent

De muzikale lei­ding is in han­den van Edith Casteleyn. Edith heeft in haar functie als koordirigent en pianiste voor de United States Airforce ja­ren­lan­ge erva­ring opgedaan met de Afro American choirs. Ze gaat voor de hoogste kwali­teit en gaf workshops in Europa, Amerika en zelfs in Afrika. Edith weet met haar koren telkens weer optre­dens neer te zetten waar de energie vanaf spat.

Voor wie?

Ie­der­een vanaf 14 jaar is welkom, gelovig of niet, van ervaren koorle­den tot bad­ka­merzan­gers, blank, zwart en alles er tussenin. Dus hou je van zingen: mis dit niet!! Nodig je buurman uit, je nichtje of je schoonzus en kom samen met ons keihard werken, genieten en zingen tot Gods eer in deze workshop.

Het minimum aantal deel­ne­mers is 100. De combinatie van een koor van deze omvang met een pro­fes­sio­nele band staat garant voor een grote muzikale happe­ning! Edith wordt tij­dens de workshop onder­steund door solisten en een combo bestaande uit o.a. piano, slag­werk en (bas)gitaar.

Workshop en Concert

Op dins­dag 19 en don­der­dag 21 januari stu­de­ren we de lie­de­ren in van 19.30-22.30 uur in GKV De Ont­moe­ting, Nieuwe Tijningen 3 te Zalt­bom­mel.

Zater­dag 23 januari ver­hui­zen we naar Het Anker, Vergtweg 87 te Zalt­bom­mel. Dan is de grote dag: van 13.00-17.00 uur is de generale repe­ti­tie waarna om 19.45 uur het slot­con­cert losbarst voor familie, vrien­den en belang­stel­len­den. De toegangs­prijs is € 5

De kosten voor deelname aan de workshop zijn € 35

Meer in­for­ma­tie

 

 

Home

Nieuws

Agenda

Contact

Ik wil

 

Mijn kindje laten dopen
De Eerste H. Communie
Het H. Vormsel
Trouwen
Biechten
Ziekencommunie
Ziekenzalving
Uitvaart regelen
Misintentie opgeven
Meehelpen in de parochie
Inschrijven in de parochie
Adreswijziging doorgeven
Doneren
Een kerk gebruiken

Ik zoek

 

Adressen
Jeugdactiviteiten
Gezinsviering
Parochieblad
Kinderpagina
Catechese
Alphacursus
Koor
Begraafplaats
Misboekje
Op Trefwoord

Vieringen

 

Alle vieringen
Alem
Ammerzoden
Hedel
Kerkdriel
Rossum
Velddriel
Zaltbommel
Doopvieringen
Eerste H. Communie
Vormselvieringen
Ouderenvieringen
Oecum. vieringen
Intenties
Vaste vieringen

Sacrament

 

Doop
Eerste H. Communie
Vormsel
Biecht
Huwelijk
Ziekenzalving
Uitvaart

Algemeen

 

Geschiedenis
Franciscus
Pastoraal team
Bestuur
Pastoraatsgroep
Parochieblad
Adressen
Documenten
Tarieven
Veelgestelde vragen
Links
Sociale media
Privacy
Disclaimer