Katholiek Bommelerwaard

Alem • Ammerzoden • Hedel • Heerewaarden • Hurwenen • Kerkdriel • Rossum • Velddriel • Zaltbommel








Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Katholiek Bommelerwaard op Twitter volg Katholiek Bommelerwaard op Facebook

Kerstconcert La Harpe

Zondag 16 december - 14.30 uur - Velddriel

gepubliceerd: woensdag, 21 november 2018
Kerstconcert La Harpe

Fanfare ‘La Harpe’ zal ook dit jaar weer een kerst­con­cert geven in de H. Martinus­kerk van Velddriel op zon­dag 16 de­cem­ber 2018 vanaf 14.30 uur. Dit jaar zal er een bij­zon­der instru­ment wor­den ingezet en zal ver­der mede­wer­king wor­den verleend door koor Lavande en zan­ger Arjan Noor­dermeer.

Bij­zon­der instru­ment

Het is dan iets meer dan een week voor de kerst­mis en wij willen u alvast hiermee in de stem­ming brengen. Voor dit jaar hebben wij iets unieks, een instru­ment zult u gaan horen wat u nog nooit eer­der in Velddriel gehoord heeft en wat fanfare La Harpe hoog in het vaandel heeft staan, name­lijk de harp. Valerie Rijckmans zal met een klein aantal van haar stu­dent-harpspelers u laten genieten van dit bij­zon­dere geluid.

Lavande

Het koor dat gedeelte­lijk samen speelt met La Harpe maar ook een aantal eigen nummers zal zingen is koor Lavande uit de ge­meen­te Maasdriel. Vorig jaar hebben zij voor het eerst bij ons kerst­con­cert gezongen dus wellicht heeft u ze toen ook gezien.

Arjan Noor­dermeer

Verder hebben we een gastoptre­den van zan­ger Arjan Noor­dermeer die ook weer tezamen met La Harpe een aantal nummers zal brengen.

Na­tuur­lijk wordt ook de kerk weer helemaal aangekleed en zal er weer een bij­zon­dere lichtshow te zien zijn, elk jaar weer schit­te­rend om te zien, vooral wanneer de uren verstrijken en het buiten steeds donker­der wordt.

Pro­gram­ma

De aan­vang van het concert is zoals vanouds 14.30 uur maar vanaf 14.00 uur gaan de deuren open. De eind­tijd zal zijn rond de klok van 17.00 uur.

Hal­ver­wege het concert wordt er weer een pauze ingelast en in de Boxhof bie­den wij u dan een opwarmertje in de vorm van koffie, thee of glühwein aan. Na­tuur­lijk ook chocomel maar dit dan vooral voor de kin­de­ren.

De muzikale lei­ding van het fanfare-orkest is in han­den van onze dirigent Jurgen van Nijnatten en onze drum­band staat onder lei­ding van Marcel van Vught.

U bent van harte welkom, wij zullen er alles aan doen om u een prach­tige mid­dag te laten beleven en de toegang is na­tuur­lijk gratis.





 

 

Home

Nieuws

Agenda

Contact

Ik wil

 

Mijn kindje laten dopen
De Eerste H. Communie
Het H. Vormsel
Trouwen
Biechten
Ziekencommunie
Ziekenzalving
Uitvaart regelen
Misintentie opgeven
Meehelpen in de parochie
Inschrijven in de parochie
Adreswijziging doorgeven
Doneren
Een kerk gebruiken

Ik zoek

 

Adressen
Jeugdactiviteiten
Gezinsviering
Parochieblad
Kinderpagina
Catechese
Alphacursus
Koor
Begraafplaats
Misboekje
Op Trefwoord

Vieringen

 

Alle vieringen
Alem
Ammerzoden
Hedel
Kerkdriel
Rossum
Velddriel
Zaltbommel
Doopvieringen
Eerste H. Communie
Vormselvieringen
Ouderenvieringen
Oecum. vieringen
Intenties
Vaste vieringen

Sacrament

 

Doop
Eerste H. Communie
Vormsel
Biecht
Huwelijk
Ziekenzalving
Uitvaart

Algemeen

 

Geschiedenis
Franciscus
Pastoraal team
Bestuur
Pastoraatsgroep
Parochieblad
Adressen
Documenten
Tarieven
Veelgestelde vragen
Links
Sociale media
Privacy
Disclaimer